5. syyskuuta 2010

Matkalla ollaan!

Se on menoa nyt. Matka kohti Saksaa on alkanut! Seuraavan kerran kirjoitan koneella aivan eri aikavyöhykkeellä. Niin, se on vaan tunnin jäljessä, mutta eriajassa kuitenkin.

Viimeiset päivät Suomessa tällä erää olivat aivan mahtavat. Kesätyöt päättyivät Varkaudessa, viimeiset tanssit olivat kenties yhdet kesän parhaimmista ja pakkausta tuntui riittävän jatkuvasti. Tansseista jäi kyllä niin hyvä fiilis, että ensi viikolla on astuttava sisään uuteen tanssimaailmaan, ja toivottava vain parasta. Mitään tietoa siitä, missä, miten tai kenen kaa pääsee tanssimaan ei vielä ole, mutta eiköhän hiljainen savolaispoika itsensä jostain foksaamasta tai wienerwalzia vääntämästä löydä.

Matkalaukun punnitus oli tarkkaa hommaa, ja ylipainoa piti karistaa monta kiloa pois. Isäntäkin oli näköjään kesänaikana karistanut muutaman kilon pois, ja kaiken kaikkiaan Suomesta lennähtää huomenna sata kiloa AirBerlinin siivillä. Saas nähdä paljonko tulee takaisin, jos hyvin menee, moninkertaisesti.

Saksassa pitäisi huomenna odottaa paikallinen tuutori vastassa Paderbornin asemalla. Saksan päässä toi homma ainakin etukäteen on järjestynyt todella hyvin, toivottavasti lähtee yhtä hyvin paikan päälläkin kaikki sujumaan. Aikataulujen mukaan aktiviteetteja ja tutustumista ympäri Saksaa on luvassa varsin kiitettävästi.

Auf wiedersehen Finnland! I´ll be back!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti