25. lokakuuta 2010

...Rautakylkikukko kiskoloilla kiilsi, Lentävä Kalakukko!..

...Tunnelma olj siellä lupsakka heti, lupsakka heti!..

Kilometrejä on hankittu viikonloppuna urakalla, ja kursseja taltutetaan tiukalla niskalenkillä.
Viikonloppureissu suuntautui Kölniin perjantaina heti koulun jälkeen. Matkan teemana oli Amazing Race, ja jokainen kadunkulma tuli valittua sen mukaan, mistä kuului musiikkia, tai saattoi olla jotain häppeningiä tiedossa.

Kölnin Dom oli juuri niin vaikuttava, kuin olin kuvitellutkin, vaikka illalla tulikin pieni ajatus, että näinköhän se enää päivänvalossa näyttää millekään.


...Kaekki siihen juoksi, kum'mottimehtään, kum'mottimehtään...

Seuraavana päivänä matka jatkui kohti tuttua Düsseliä, jonne ei varmasti voi eksyä, kun siellä on jo kerran käynyt... Niinhän sitä luulis! Noh, pieni kurvailu kuuluu Amazing Race -formaattiin, joten RoadBlock oli ihan paikallaan.

Kuva otettu Düsseldorfin vanhankaupungin panimosta.

Panimossa riittii huisketta ja nähtävää. Tulihan siinä ihan huul´pyöreenä katottua touhua. Olut pyöriteltiin sisään vanhoissa oluttynnyreissä, ja sellainen show oli koko ajan tarjoilijoilla päällä, että olo oli tosiaan kuin eri vuosikymmenellä olisi ollut. Tämäkin paikka löytyi pienen nurkan takaa, ja eikun ovesta sisään.

Düsseldorfin vanhankaupunki valloitti jälleen, ja nyt tiedän monta eri paikkaa, jonne voi turistikierroksella tuttuja kierrätellä. Ja kyllä, jos tulee äiti käymään, niin sinne voi mennä. :)

RheinTurm oli iltavalaistuksessakin erittäin vaikuttava paikka.. maailma on erilainen 168m korkeammalta :)

Düsseldorfin keskusta illalla.

...Juttu siinä luisti, naurukin eli - naurukin eli...

Düsseldorfista lähdettyäni olin jo varma, että nyt voin rauhassa kirjoitella viikonloppuna mieleen tulleita stand up -juttuja muistiin ja jalostaa niitä juttuja vielä omalla värityskynällä lisää.. Olin kuitenkin täysin väärässä! :D Huh huh, Amazing Race vol 3 lähti tulille heti asemalta!

Nyt aloin pikkuhiljaa päästä kiinni myös saksalaisten huumorintajusta, sillä vieressäni istui ekan etapin saksalainen nuorimies, ja hieman testasin juttujani siinä puheessa jo saksaksi, ja osa toimi, osa vaatii miettimistä, mutta hyviä vinkkejä sain lisää :) Juna oli onneksi myöhässä seuraavalta vaihdolta, joten vaikka yritin juosta hulluna kuin nuorena miehenä viimeiseen mahdollisuuteen tarttuen konsanaan, niin junan takavalot sain kiinni, mutta ne ovet ei vaan aukene vauhdista..

Seuraavassa junasta ei sitten tunnelmaa puuttunut, ja tosiaan, "Lentävä kalakukko" soimaan korviin, ja huumori on viritetty oikealla taajuudelle: Sitten silmät auki ja hups, siitä se ajatus sitten lähti :) Ensi kesänä on matskua lähteä vaikka joka viikko stand up -festareille :) ja joo, käytin kyllä paljetin kaikkia värejä, kun tänään vielä muistia kertasin. Jotain kuvastaa junamatkasta se, että ikkunat oli vesihuurussa koko matkan, ja kun astuin junasta ulos, niin olin jutellut varmaan puolenkymmenen ihmisen kanssa suomalaisuudesta, ja he hokas viimeisellä asemalla, että olen suomalainen :D Hups! Noh, naurua riitti ja ehkä myytti hiljaisesta suomalaisesta hieman rapisi. Ich weiß jetzt etwas über die humorvolle Deutschen! :-)


..Mittee mahtu reissuun, vaikee on vannoo - vaikee on vannoo.
Yksi vaan tietäsj, mutta kehtoo ei sannoo, Lentävä Kalakukko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti