21. marraskuuta 2010

Eau de Cologne - Kölnin vettä ilmassa

Nächste Bahnhof: Köln

Katselen, kurkin ja kuvaan. Kaikkea ei voi silmä, eikä kamera vangita. Kölnistä se lähti 300 vuotta sitten, ja nyt sitä jo moni muukin tuoksuttelee, nimittäin Kölnin vettä. Tuoksu sitrusmainen ja aisteja koetteleva.

Tarina oli aivan uskomattoman hieno, ja ken´mukanani joskus Kölniin uskaltautuu, osaan kertoa siihen vielä monia mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka luulen ymmärtäneeni hyvin saksalaisen oppaan kierrokselta ;)

Täältä se sitten lähti =)


Maailmassa voi valita monet asiat, muun muassa; Onnea vai mammonaa? Jos hieroo isoa ja pyöreää nenää Kölnissä, tuo se tarinan mukaan onnea ja toivomukset toteutuu. Sen sijaan koppavaa nenää hierova saa osakseen maallista mammonaa, mutta kuka sitä tarvitsee, jos onni ei ole myötä... Näin päättelin, ja valitsin tottakai ison ja pyöreän nenän, ja laitoin matkaan toivomuksen =) Nyt sitten odotetaan, milloin unelmien pilvilinnassa toiveeni toteutuu =) Tai no, onhan onnea myös heittää aamulla reppu selkään, kulkea mieliavoimena, ja yht´äkkiä huomatakin elävänsä jokaista hetkeä, niinkuin joskus on elämässä haaveillut. Toiveet toteutuu, jotkut aiemmin, jotkut vasta onnekkaiden sattumien myötä :)

Kerro kerro nenänen, oi mis´on onneni...? :)

Paikalle ei pysähdytä, ensi viikolla München, seuraavana maailmancup -hiihdot Düsseldorfissa, koiratouhuja Kasselissa, ja sitten kot´Suomeen! Kuka vei multa nämä päivät ja minne katosi syksy?! Onneksi sentään hirvenmetsälle ehdin vielä hyvin tänä vuonna =) Ensi vuonna on täällä vielä hetki aikaa kulkea, katsoa ja mietiskellä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti