14. marraskuuta 2010

Syksy saapui kaupunkiin!

Nyt sen hokasin, kun sen tuuli niin selvästi kertoi; Syksy on täällä!

Tänään lenkillä oli todella lämmintä, +17 parhaimmillaan. Tuuli puhalteli lämpimästi lehtiä lentoon, ja minä tepastelin kuin kesässä konsanaan t-paidassa pitkin raittia laulellen. Olin jossain ajatuksissani, ja mietin, että hitsi, se on nyt siinä! Olen elänyt ja kokenut nyt sen ruskahetken!

Eilispäivä sujui yksi-risti-kaksi arvonnan tuloksena hatusta löytyneessä kaupungissa -> Essenissä! Ei mitään muuta kuin pieni mielikuva täplästä kartalla ollut kaupungista, joka on vain hieman Helsinkiä isompi. Ei siis mikään pieni kaupunki loppupeleissä, vaikka välillä kyllä tuntui, että Maaningan pelloillakin on vilskettä enemmän. Pari päivää jatkunut vesisade oli näet sulattanut suuren osan shoppailukansasta koteihin, joten kaduilla mahtui kulkemaan hyvin :)

Kaduilla huomasi, että joulumarkkinat tekevät tuloaan vauhdilla, ja rakennustyöt olivatkin täydessä touhussa. Joulumarkkinoita odotellessa =)

Paikalliset muutamat turistikohteet tuli kierrettyä; Alvar Aallon suunnittelema Musiikkiteatteri, Ruhrin korkein rakennus, sekä 1300-luvun katedraali. Jos jotain matkalta tarttui, minkä takia sinne tulee palata, niin pari hyvää pikkupuotia tuli laitettua muistiin :)

Vaihdon tarkoituksenahan on ollut kerätä uusia kokemuksia mahdollisimman paljon; Tällä viikolla on ollut kyllä niin monessa asiassa korkkaus, eikä perjantai-ilta tehnyt siinä poikkeusta. Siinä missä lukioaikoina vietti suurella sigmasydämmellä matikkabileissä useita perjantaita, niin näköjään vaihdossa aika kuluu yliopistolla! Nimittäin harjoitustyön tiimoilta teemme yritykseen haastatteluja, ja piti muutama tarkentava kysymys tehdä oman yrityksemme johtajalle, joten eikun konfrenssipuhelu käyntiin perjantaina vaan Stuttgartiin! Rasti seinään, sillä ei ole tullut Suomessa oltua perjantaina kovin usein illalla koululla.

1 kommentti:

  1. Täytyy kyl sanoo et meikäläistäkin hieman yllätti toi työmäärä mikä täällä tuli vastaan. Jos viikonloppuna meinaa paljonkin reissata, edeltävä viikko tulee olee infernaalinen. Aika nopeesti huomas et suuret matkustussuunnitelmat pitää dumpata roskikseen. No tuleepahan ainakin opiskeltua kunnolla ja kieltä harjotettua sitä kautta. Ei huono sekään!

    VastaaPoista